Wat kunnen wij doen voor jonge ouders? Vertel het ons!

baby en moeder

Als je net hebt gehoord dat je een kindje verwacht, staat je leven even op z’n kop. Welke rol kan een zorgverzekeraar spelen tijdens je zwangerschap en na de geboorte? We horen het graag van jullie!

20 maart 2017

De mens is het centrum van alles wat wij doen. Niet voor niets heten we Menzis. Daarom zijn we continu met onze klanten in gesprek. En een goed gesprek bestaat uit meer dan praten. Het betekent vooral ook dat we luisteren. Dit keer gaan we graag in gesprek met jonge ouders.

 

Een ontmoeting

We zoeken mensen uit de regio Groningen, Wageningen en Enschede. Als je deelneemt, komt er een medewerker van Menzis bij je thuis op bezoek.

We komen graag bij je langs op woensdag 29 maart en donderdag 6 april. Op één van beide dagen ben je dus beschikbaar om een Menzis medewerker te ontvangen. De ontmoeting duurt ongeveer 2 uur, en je hoeft niets voor te bereiden. Het gaat enkel en alleen om jouw ervaringen en mening. De bezoeken vinden overdag plaats.

Alle informatie wordt natuurlijk anoniem behandeld. Voor de bezoeken wordt een onkostenvergoeding beschikbaar gesteld.

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent, of meer wilt weten, stuur je een mail naar Mathilde Aling van Menzis. Vermeld daarin je naam, leeftijd en contactgegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.