Parkeer op bevrijdingsdag bij Menzis en steun KiKa

meisje en jongen in auto

Kom je morgen naar het bevrijdingsfestival in Wageningen en wil je parkeren aan de rand van het centrum? En wil je tegelijk ook KiKa steunen? Voor een bijdrage bij één van onze KiKa-collectanten kun je morgen parkeren op ons parkeerterrein.

4 mei 2017

Op bevrijdingsdag vieren we onze vrijheid. Helaas zijn er veel mensen die zich niet vrij voelen, bijvoorbeeld doordat ze ziek zijn.


kinderen kankervrij
Op 5 mei zetten we ons daarom in voor stichting KiKa, dat werkt aan het vergroten van de genezingskans voor kinderen met kanker. Hiervoor is veel kostbaar onderzoek nodig en daaraan willen we graag bijdragen.


Daarom stellen we onze parkeerplaats beschikbaar voor bezoekers van het bevrijdingsfestival in Wageningen. Bij de ingang van ons parkeerterrein aan de Marijkeweg in Wageningen kun je een bijdrage doen in de collectebus en vervolgens de hele dag bij ons parkeren.


Onze buren van het het Rijn IJssel College stellen hun parkeerterrein op 5 mei ook beschikbaar voor KiKa.

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy