Meedoen is belangrijker dan winnen voor deelnemers Olympiades Ede

schoolsport olympiade 2017

Ruim 3.800 kinderen kwamen op 9 en 10 mei in beweging tijdens de Schoolsport en Junior Olympiade in Ede, een initiatief van Sportservice Ede. Met elkaar konden de kinderen ervaren hoe leuke het is om samen te sporten.

15 mei 2017

Op Sportpark Peppelensteeg maakten de kinderen kennis met sporten die ze nog niet kenden. Bij de Schoolsport Olympiade konden ze kiezen uit zestig en bij de Junior Olympiade uit dertig verschillende sporten.


Meedoen is belangrijker dan winnen

Die gedachte staat centraal tijdens de Schoolsport Olympiade. Daarom worden niet de beste prestaties, maar het eerlijkste spel beloond.


Op de Junior Olympiade won de Calluna School het goud en daarbij een cheque voor een les Swim2Play. Bij de Schoolsport Olympiade pakte OBS de Bongerd de eerste plek en won de gouden Fair Play bokaal en een cheque voor een BMX clinic.


Menzis Health Partner

Met de schoolsport Olympiades stimuleert Sportservice Ede een gezonde leefstijl en laat het kinderen kennis maken met sport. In de aanloop naar de Olympiades volgen de kinderen op school een programma over leefstijl waarbij ook de ouders worden betrokken.


De aanpak van Sportservice Ede sluit aan bij ons doel om mensen in Gelderland te stimuleren bewust en gezonder leven. Daarom is Menzis ‘Health Partner’ van de Schoolsport Olympiade in Ede en deelden we fruit en groente uit aan de deelnemende kinderen.

schoolsport olympiade ede 2017
Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy