De Old Stars van ADO Den Haag

old stars

Iedere week komt een enthousiaste groep 60-plussers voetballen bij ADO Den Haag. Ze noemen zichzelf de Old Stars. Naast bewegen zijn ook gezelligheid en sociaal contact heel belangrijk.

13 juni 2017

Bij ADO Den Haag komt sinds 2013 een groep senioren (60+) bij elkaar om samen wandelend voetbal te spelen onder de noemer OldStars. OldStars is een project waarbij 60-plussers wandelend voetbal spelen. De OldStars trainen één keer per week en naast ‘bewegen’ zijn ook gezelligheid en sociaal contact een belangrijk onderdeel van OldStars.


De deelnemers trainen één keer per week op locatie HVV Laakkwartier. Sinds 2017 kan er ook 'walking football' worden gespeeld bij voetbalverenigingen WIK (Escamp) en SVV Scheveningen (Scheveningen) onder de paraplu van ADO Den Haag (in de Maatschappij). Jaarlijks worden er toernooien georganiseerd met andere Eredivisie clubs. Op 19 juni aanstaande vindt er een toernooi plaats in het Kyocera stadion.


Waarom OldStars?

OldStars is een initiatief waar Menzis landelijk actief aan meewerkt. Dit doen wij samen met het Nationaal Ouderenfonds. In Den Haag trekken wij samen op met ADO Den Haag in de Maatschappij en de gemeente Den Haag. Een mooi initiatief om ouderen in beweging te krijgen (of te houden) en de sociale activiteit en leefkracht van deelnemers te vergroten.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.