De Old Stars van ADO Den Haag

old stars

Iedere week komt een enthousiaste groep 60-plussers voetballen bij ADO Den Haag. Ze noemen zichzelf de Old Stars. Naast bewegen zijn ook gezelligheid en sociaal contact heel belangrijk.

13 juni 2017

Bij ADO Den Haag komt sinds 2013 een groep senioren (60+) bij elkaar om samen wandelend voetbal te spelen onder de noemer OldStars. OldStars is een project waarbij 60-plussers wandelend voetbal spelen. De OldStars trainen één keer per week en naast ‘bewegen’ zijn ook gezelligheid en sociaal contact een belangrijk onderdeel van OldStars.


De deelnemers trainen één keer per week op locatie HVV Laakkwartier. Sinds 2017 kan er ook 'walking football' worden gespeeld bij voetbalverenigingen WIK (Escamp) en SVV Scheveningen (Scheveningen) onder de paraplu van ADO Den Haag (in de Maatschappij). Jaarlijks worden er toernooien georganiseerd met andere Eredivisie clubs. Op 19 juni aanstaande vindt er een toernooi plaats in het Kyocera stadion.


Waarom OldStars?

OldStars is een initiatief waar Menzis landelijk actief aan meewerkt. Dit doen wij samen met het Nationaal Ouderenfonds. In Den Haag trekken wij samen op met ADO Den Haag in de Maatschappij en de gemeente Den Haag. Een mooi initiatief om ouderen in beweging te krijgen (of te houden) en de sociale activiteit en leefkracht van deelnemers te vergroten.

Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy