Alle startbewijzen 4 Mijl vergeven; inschrijven voor 4Mijl4You kan nog

4 mijl van groningen

Aftellen tot de Menzis 4 Mijl van Groningen: op zondag 8 oktober rennen 23.000 deelnemers 6,437 kilometer van Haren naar Groningen. Een dag eerder, op zaterdag 7 oktober, staat de Menzis 4Mijl4You op het programma. Voor deze alternatieve loop kunt u zich nog inschrijven.

21 september 2017

Na dertig edities is de 4 Mijl van Groningen een begrip geworden in de provincie. Dat laat de 31e editie dit jaar ook weer zien, want alle 23.000 startbewijzen zijn vergeven. Lopers doen mee aan de Recreantenloop, Wedstrijdloop, Bedrijvenloop, Chiquita Jeugdloop powered by GasTerra of Charity Run. Daarbij van start tot finish aangemoedigd en toegejuicht door talloze supporters en muzikanten.

Niet rennend, maar …
Ook de 4Mijl4You heeft inmiddels zijn plek verworven in het Groningse sportleven, met ruim 1.500 deelnemers. Deze loop voert langs dezelfde route als de 4 Mijl, maar dan op een alternatieve manier. Fietsend, wandelend, skeelerend, met een rolstoel of kinderwagen; alles is mogelijk. Zo kunnen ook mensen deelnemen, die niet kunnen hardlopen. Vanuit Menzis haken voor de zevende editie van de 4Mijl4You groepen aan van onder andere Kids United en Special Heroes.

Doneer 8 oktober aan Kids United
Elk jaar staat bij dit event een goed doel centraal, dat een positieve bijdrage levert aan de regio Groningen. Kids United is het goede doel van dit jaar: de voetbalclub voor kinderen en jongeren met een beperking. Met de opbrengsten van de 4 Mijl en 4Mijl4You wil Kids United een eigen ministadion realiseren. Op 8 oktober kan iedereen hiervoor een donatie doen bij de collectanten.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.