Deelnemers positief over Herstelcirkel in de Wijk; kijk mee!

HCIW

Een aantal diabetes 2-patiƫnten uit Nijmegen-Lent en Oosterhout heeft met Herstelcirkel in de Wijk samen een mooie verbetering van hun gezondheid bereikt: minder medicatie, een andere leefstijl en minder vaak naar de dokter.

22 maart 2018

 

Professor Lambertsprijs
Niet alleen deelnemers zijn positief over Herstelcirkel. Onlangs ontving het project de Professor Lambertsprijs. Deze onderscheiding is van de Nationale Diabetes Federatie en wordt uitgereikt aan een initiatief dat het verschil maakt voor mensen met diabetes. 

Lees ook: Herstelcirkel in de wijk wint prijs.

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy