Deelnemers positief over Herstelcirkel in de Wijk; kijk mee!

HCIW

Een aantal diabetes 2-patiƫnten uit Nijmegen-Lent en Oosterhout heeft met Herstelcirkel in de Wijk samen een mooie verbetering van hun gezondheid bereikt: minder medicatie, een andere leefstijl en minder vaak naar de dokter.

22 maart 2018

 

Professor Lambertsprijs
Niet alleen deelnemers zijn positief over Herstelcirkel. Onlangs ontving het project de Professor Lambertsprijs. Deze onderscheiding is van de Nationale Diabetes Federatie en wordt uitgereikt aan een initiatief dat het verschil maakt voor mensen met diabetes. 

Lees ook: Herstelcirkel in de wijk wint prijs.

Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy