Deelnemers positief over Herstelcirkel in de Wijk; kijk mee!

HCIW

Een aantal diabetes 2-patiënten uit Nijmegen-Lent en Oosterhout heeft met Herstelcirkel in de Wijk samen een mooie verbetering van hun gezondheid bereikt: minder medicatie, een andere leefstijl en minder vaak naar de dokter.

22 maart 2018

 

Professor Lambertsprijs
Niet alleen deelnemers zijn positief over Herstelcirkel. Onlangs ontving het project de Professor Lambertsprijs. Deze onderscheiding is van de Nationale Diabetes Federatie en wordt uitgereikt aan een initiatief dat het verschil maakt voor mensen met diabetes. 

Lees ook: Herstelcirkel in de wijk wint prijs.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.