FC Oaverwinn'n winnaar van bijzonder Sander Boschker-toernooi

Sander Boschker toernooi

Een voetbalseizoen van FC Twente zonder het Sander Boschker-toernooi is niet compleet. De G-voetbalmiddag voor cliënten van De Twentse Zorgcentra vond daarom op 18 april plaats. Het was de 14e editie en bijzonder als altijd. Met FC Oaverwinn’n als winnaar.

19 april 2018

Twentse traditie
Het voetbaltoernooi is een jaarlijkse traditie en wordt georganiseerd door Menzis, Stichting Goal, FC Twente, Scoren in de Wijk en De Twentse Zorgcentra. Enkele jaren geleden is het evenement omgedoopt tot Sander Boschker-toernooi, omdat de oud-doelman tijdens zijn carrière altijd al erg betrokken was. Ook dit jaar stond Boschker klaar om de deelnemers te ontvangen en de prijzen uit te reiken.

Positief blijven
Het speciale thema van de 14e editie - ‘we blijven positief natuurlijk’ - zorgde voor teamnamen als: FC Ai’t Vedan (Twents voor ‘we gaan ervoor’), FC Deurgoan, FC Deurzett’n, FC Positief Bliev’n en FC Vertrouw’n Hoald’n. Het was een bont gezelschap, maar vooral een middag met alleen maar winnaars. Aan het eind van het toernooi verblijdde Boschker het team FC Oaverwin’n met de eerste prijs. Het elftal werd tijdens de wedstrijden begeleid door FC Twente-profs Mounir El Hamdoui, Richard Jensen en Alexander Laukart.

Leefkracht voorop
Menzis steunt deze mooie G-voetbalmiddag als maatschappelijk partner van FC Twente, Scoren in de Wijk. Wat ons betreft hoort voldoende bewegen bij een gezonde leefstijl en is samen sporten gezellig en vergroot het het wederzijds begrip. Helemaal voor deze doelgroep.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.