Afsluiting Tenniskids@school project Den Haag

Vrijdag 28 september vindt de feestelijke afsluiting plaats van Tenniskids@school. Het Plein in Den Haag wordt die dag omgetoverd tot één grote tennisaccommodatie.

22 augustus 2018

Kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van 25 basisscholen maakten de afgelopen periode tijdens de gymles kennis met tennis. Als afsluiting van het project nemen ze deel aan het slotevenement en allerlei tennisactiviteiten. 

Het tennisfeest duurt van 9.00 tot 17.00 uur en wordt begeleid door Jacco Eltingh (oud-toptennisser en Technisch Directeur van de KNLTB) en Bart Boonstra (Nickelodeon). Het evenement is gratis toegankelijk voor publiek. 

Tenniskids@school in Den Haag
Tijdens het Menzis Tenniskids@school project in Den Haag is er sprake van een nauwe samenwerking tussen de tennisverenigingen, basisscholen, gemeente en de KNLTB. Uiteindelijk is het de bedoeling dat zoveel mogelijk kinderen enthousiast worden en zich aansluiten bij een tennisvereniging.

Jeugd structureel laten bewegen
In het Menzis Tenniskids@school traject worden kinderen letterlijk in beweging gebracht. Menzis is sinds 2010 de jeugdpartner van de KNLTB. Menzis en de KNLTB willen jaarlijks 10.000 kinderen structureel aan het tennissen krijgen. Om dit te bereiken hebben wij ‘Menzis Tenniskids@school’ bedacht. Dit programma moet de doorstroom van jeugdactiviteiten naar de tennisvereniging verbeteren. Met Tenniskids@school maken kinderen kennis met Tenniskids, het tennisprogramma van de KNLTB voor kinderen tot en met 12 jaar. Met Tenniskids@school willen wij kinderen enthousiast maken voor de tennissport, zodat zij doorstromen naar het Tenniskids-programma op de vereniging en hierdoor structureel gaan bewegen.

 

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.