De grootste familievoetbalmiddag van Nederland

Ouderen aan het voetballen

Op vrijdag 5 oktober is het Nationale Ouderendag: hét moment om met je grootouders op pad te gaan en samen actief te zijn. Daarom organiseert SKSG samen met Menzis, FC Groningen, en het Nationaal Ouderenfonds de grootste voetbalspelmiddag van Nederland voor jong en oud. Vijftig SKSG kinderen gaan met hun opa, oma of een andere 60-plusser een sportieve middag beleven op de trainingslocatie van FC Groningen bij SKSG Calcio.

1 oktober 2018

Nationale Ouderendag
Aanstaande vrijdag, 5 oktober, is het Nationale Ouderendag, een jaarlijks terugkerend evenement in de Week tegen Eenzaamheid. dit jaar van 27 september tot en met 6 oktober. Het Nationaal Ouderenfonds brengt samen met lokale comités, bedrijven en vrijwilligers duizenden wensen van ouderen in vervulling. Menzis en SKSG werken al jaren samen om kinderen en ouderen op deze dag met elkaar in contact te brengen, om tegemoet te komen aan de wens van ouderen om minder alleen te zijn.

Voetbal clinic
Kinderen van 4 jaar en ouder krijgen een clinic van FC Groningen, terwijl de opa’s en oma’s meedoen aan een les Walking Football. De middag wordt gezamenlijk afgesloten met allerlei extra sportieve activiteiten. 

Programma
De grootste voetbalspelmiddag van Nederland start op vrijdag 5 oktober om 15:00 uur en eindigt rond de klok van 17:00 uur op SKSG Calcio, Sportpark Corpus den Hoorn (Laan Corpus den Hoorn 101 in Groningen). Publiek is van harte welkom! 

Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy