Lachende gezichten tijdens Nationale Ouderendag

Vader en dochter op voetbalveld

Tijdens Nationale Ouderendag (vrijdag 5 oktober) genoten 50 kinderen samen met hun opa en/of oma van een grote voetbalspelmiddag. Deze leuke sportieve middag werd georganiseerd door FC Groningen, SKSG, het Nationaal Ouderenfonds en Menzis.

8 oktober 2018

Nationale Ouderendag
Vrijdag 5 oktober was het Nationale Ouderendag. Een jaarlijks terugkerend evenement in de Week tegen Eenzaamheid. In het kader van deze dag hebben FC Groningen, SKSG, het Nationaal Ouderenfonds en Menzis de handen ineengeslagen om deze leuke sportieve middag voor de ouderen (en de kinderen) te organiseren. 

Programma
Kinderen in de leeftijd vanaf 4 jaar kregen een clinic van FC Groningen, terwijl de opa’s en oma’s een les in Walking Football kregen. De middag werd gezamenlijk afgesloten met een quiz.

Samenwerking
Menzis en het Nationaal Ouderenfonds werken samen om eenzaamheid onder ouderen te bestrijden. Dit doen we met het project OldStars walking football.

 

 

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.