Lachende gezichten tijdens Nationale Ouderendag

Ouderen aan het voetballen

Tijdens Nationale Ouderendag (vrijdag 5 oktober) genoten 50 kinderen samen met hun opa en/of oma van een grote voetbalspelmiddag. Deze leuke sportieve middag werd georganiseerd door FC Groningen, SKSG, het Nationaal Ouderenfonds en Menzis.

8 oktober 2018

Nationale Ouderendag
Vrijdag 5 oktober was het Nationale Ouderendag. Een jaarlijks terugkerend evenement in de Week tegen Eenzaamheid. In het kader van deze dag hebben FC Groningen, SKSG, het Nationaal Ouderenfonds en Menzis de handen ineengeslagen om deze leuke sportieve middag voor de ouderen (en de kinderen) te organiseren. 

Programma
Kinderen in de leeftijd vanaf 4 jaar kregen een clinic van FC Groningen, terwijl de opa’s en oma’s een les in Walking Football kregen. De middag werd gezamenlijk afgesloten met een quiz.

Samenwerking
Menzis en het Nationaal Ouderenfonds werken samen om eenzaamheid onder ouderen te bestrijden. Dit doen we met het project OldStars walking football.

 

 

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy