Terugblik op het Menzis ADO Den Haag G-toernooi

Het Ado Den Haag Cars Jeans Stadion stond woensdag 3 oktober in het teken van de vijfde editie van het jaarlijkse G-toernooi. We kijken terug op een geslaagd toernooi.

8 oktober 2018

Alle deelnemende teams krijgen 2 of 3 selectiespelers van ADO Den Haag toegevoegd. Deze spelers zorgen voor coaching, af en toe een leuke actie, maar ze mogen niet scoren! In totaal streden 8 teams om de winst. Na een gezelligde sportieve middag met spannende wedstrijden bleek PGS Vogel uit Den Haag de sterkste ploeg. 

Menzis Fair Play Cup
Het team dat zich het best aan de regels houdt tijdens het toernooi, respect toont en zich het meest sportief gedraagt wordt beloond met de Menzis Fair Play Cup. Dit jaar heeft VV Esto uit Bodegraven uit handen van Hoofdtrainer Alfons Groenendijk de Menzis Fair Play Cup in ontvangst mogen nemen.

Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij
Menzis is partner van ADO Den Haag in de Maatschappij. Het Menzis ADO Den Haag G-Toernooi is één van de vele projecten waarmee de stichting ADO Den Haag in de Maatschappij zich bezighoudt. Andere projecten die Menzis en ADO Den Haag in de Maatschappij samen organiseren zijn geRAAKt, VO Voetbal League, Bewegen tegen kanker, OldStars (Walking Football) en ADO-fit. 

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.