Bewoners Twentse zorginstellingen fietsen 'Tour de Goal'

Tour de Goal

Onder het motto ‘op de pedaal’n veur ’t goeie doel’ koerste het peloton van Le Tour de Goal donderdag 2 juli dwars door Twente. Menzis was ook van de partij bij deze bijzondere fietstocht langs vier Twentse zorginstellingen.

7 juli 2015

Tijdens de toertocht fietsten cliënten van de zorginstellingen samen met enkele prominenten zoals de oud-voetballers Jan van Halst en Sander Boschker en een aantal partners van de organisator van de tocht, stichting Goal. Samen beleefden ze zo een gezellige en sportieve dag.

Afkoelen

De toertocht van ruim negentig kilometer voerde in vier etappes langs zorginstellingen in Losser, Borne, Hengelo en Enschede. Tussen de etappes konden de fietsers even afkoelen en een kijkje nemen bij de zorginstellingen. Namens Menzis reed onder andere Frank Janssen (CFO en vice voorzitter Raad van Bestuur) mee in het vijftig koppige peloton.

Stichting Goal ontwikkelt recreatieve activiteiten voor mensen met een beperking en ouderen met een zorgbehoefte. Met de stichting organiseren we jaarlijks het Sander Boschker Toernooi (voorheen het FC Twente Gehandicapten Toernooi). Lees meer op de website van stichting Goal.

Tour de Goal

Jan van Halst op de pedalen tijdens de Tour de Goal

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.