Met HagaZiekenhuis zorg beter maken en betaalbaar houden

HagaZiekenhuis en Menzis zetten zich al jaren in voor goede zorg aan inwoners van de Haagse regio. Beide partijen hebben in een recent bestuurlijk overleg een intentieverklaring getekend om deze samenwerking te intensiveren en te focussen op topzorg die aansluit bij de behoefte van inwoners in de regio Haaglanden.

8 augustus 2017

Het HagaZiekenhuis en Menzis gaan onderzoeken aan welke zorg inwoners in deze regio precies behoefte hebben. En welke keuzes nodig zijn in de acute, planbare, chronische en oncologische zorg om aan die wensen te voldoen? Wat is nodig in de samenwerking met andere zorgverleners om onze patiënten zoveel mogelijk in hun vertrouwde thuissituatie te kunnen helpen? En hoe maken we optimaal gebruik van e-health?
Ook zoeken samen antwoord op de vraag hoe de zorg in de regio betaalbaar blijft en welke financiering daar het beste bij past. Door intensief samen te werken zijn HagaZiekenhuis en Menzis beter in staat de zorg voor patiënten in de regio toekomstbestendig te maken. Met het tekenen van een intentieverklaring zetten Marjolein Tasche (directievoorzitter HagaZiekenhuis) en Joris van Eijck (Menzis) onlangs een belangrijke eerste stap. De komende weken zullen de partijen gebruiken om een agenda samen te stellen, wanneer welke onderwerpen aan bod komen in de samenwerking.

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy