Doe mee aan de Enschede Marathon

Op 22 april vindt voor de 50e keer de Enschede Marathon plaats. Voor verschillende lopers zijn er diverse afstanden mogelijk, dus doe mee aan de Oudste marathon van Nederland!

14 maart 2018

Menzis is dit jaar naamgever van de Menzis FitRUN, een afstand van 5 kilometer, juist omdat de afstand van vijf kilometer voor iedere hardloper toegankelijk is. Door onze steun aan de Menzis FitRUN willen we zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om zelf ook de loopschoenen aan te trekken en in beweging te komen of te blijven. Menzis klanten krijgen € 6 korting op hun deelname aan de FitRUN of deelname aan de CityRUN. Daarnaast ontvangen SamenGezond deelnemers 200 SamenGezond-punten als beloning voor hun inspanning.

Verhoog je fitscore
Gebruik jij de SamenGezond-app al? Dit is een tool met handige tips, ondersteunende programma’s en een online coach om jouw gezondheid te verbeteren en jouw doelen te halen. Zoals meer bewegen! Koppel de app aan bijvoorbeeld RunKeeper. Jouw persoonlijke fitscore laat vervolgens zien hoe je het doet en of je nog kunt verbeteren. Zo werken we samen op een leuke manier aan jouw gezondheid en haal jij het maximale uit je leven. Oftewel ... je versterkt je leefkracht. Aanmelden bij de SamenGezond-app? Ga naar menzis.nl/samengezond en download de app.

Aanmelden voor de Enschede Marathon
Wil je deelnemen aan de 5 km of de 10 km met € 6 korting of deelnemen aan één van de andere afstanden? Meld je dan nu aan via inschrijven Enschede Marathon. Er zijn nog enkele startbewijzen beschikbaar. Voorinschrijven kan nog tot en met 30 maart 2018.


Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.