Verhoog je fitscore, loop de Bridge to Bridge!

4Mijl Groningen

Op zondag 9 september is de Bridge to Bridge, hét hardloopevenement van Arnhem. Menzis is dit jaar naamgever van de Menzis 5 km.

9 juli 2018

Bridge to Bridge - Menzis 5 kilometer 
De Bridge to Bridge is hét hardloopevenement van Arnhem. Ieder jaar klinkt op de tweede zondag van september het startschot. Iedereen is welkom: van jong tot oud en van beginner tot topper. Menzis is naamgever van de 5 km, juist omdat deze afstand voor iedere hardloper toegankelijk is. Met onze steun aan de Menzis 5 km willen we zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om zelf ook de loopschoenen aan te trekken en in beweging te komen of te blijven.

Wanneer je een iets meer getrainde hardloper bent kun je ook deelnemen aan de 6 Engelse Mijlen (10 km) of zelfs kiezen voor 10 Engelse Mijlen (16,09 km). 

Verhoog je leefkracht, werk aan je fitscore 
Hardlopen past natuurlijk perfect in een gezonde leefstijl en versterkt je leefkracht. Deelnemers aan de Bridge to Bridge worden beloond met 200 SamenGezond-punten. Na afloop van het evenement ontvang je een mail over hoe je die 200 punten kunt claimen. Zet de SamenGezond-app ook aan tijdens het trainen en je wordt dan al beloond met een hogere fitscore en punten!

Inschrijven met korting voor Menzis-verzekerden
Heb je een zorgverzekering bij Menzis? Dan kun je (zolang de voorraad strekt) met korting deelnemen aan de 5km, 10km of 10EM van de Bridge to Bridge. Ga naar het aparte inschrijfformulier voor Menzis-Verzekerden. Aanmelden kan nu: Vul je Menzis-verzekerdennummer in en krijg 50% korting op het reguliere inschrijfgeld (zolang de voorraad strekt).

 

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.