Menzis Almelo Allee fietsen, wandelen of hardlopen

Op zondag 30 september vindt in Almelo de 5e editie van de Menzis Almelo Allee plaats. Met dank aan de graaf van Rechteren Limburg (landgoed Huize Almelo) en de vele boeren in dit gebied wordt deze mooie sportieve dag mogelijk.

18 juli 2018

Onderdelen voor jong en oud!
Hou je van bewegen in de natuur? De Menzis Almelo Allee heeft verschillende onderdelen, waardoor het voor iedereen, van jong tot oud, toegankelijk is. Iedereen die lekker buiten wil bewegen en sporten kan meedoen: van kinderen en beginnende hardlopers tot getrainde sporters. Je kiest het onderdeel en de afstand die het beste bij je past.

Hardlopen
Het onderdeel hardlopen kent 3 verschillende afstanden, voor de beginnende hardloper 5km, voor iets meer getrainde hardlopers 10,4 km en de echte sportieveling kan zelfs een halve marathon lopen. Daarnaast is er voor de jeugd de een Kidsrun van 1,5 km of een jeugdloop van 3 km.

Fietsen en wandelen
Naast hardlopen kan er ook gefietst en gewandeld worden. De fietstochten zijn voor de recreatieve fietser over afstanden van 20 en 40 km. Daarnaast zijn er 2 wandelafstanden van 5 km en 10 km. Aanmelden kan tot 15 september 2018.

Inschrijven en meer informatie vind je op de website van de Almelo Allee.

Verhoog je leefkracht, werk aan je fitscore 
Wandelen, fietsen en hardlopen passen natuurlijk perfect in een gezonde leefstijl en versterkt je leefkracht. Deelnemers aan de Almelo Allee worden beloond met 200 SamenGezond-punten. Na afloop van het evenement kunt u met de ontvangen flyer met actiecode uw 200 Menzis SamenGezond-punten claimen. Zet de SamenGezond-app ook aan tijdens het trainen en je wordt dan al beloond met een hogere fitscore en punten!

 

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.