Meerjarenafspraak voor Alphega apotheek Zorgmakelaar en Menzis

Man bezoekt de huisarts

De Alphega apotheek Zorgmakelaar, die onder meer voor Alphega apotheken, Boots apotheken en Alcura apotheek de zorgovereenkomsten met de zorgverzekeraars afsluit, en Menzis hebben een driejarig contract afgesloten.

24 juli 2018

Het contract gaat in 2019 in en loopt tot en met 2021. Door de overeenstemming wordt de toegankelijkheid van de farmaceutische zorg voor de klanten van Alphega, Boots en Alcura apotheken ook de komende 3 jaar geborgd. 

Meer ruimte voor zorg
Al jaren wordt gesproken over de zorgverlenende rol van apotheken. Met dit contract wordt een belangrijke stap gezet naar het belonen van de farmaceutische zorg, persoonlijke begeleiding en advies aan patiënten. De farmaceutische patiëntenzorg wordt nu losgekoppeld van de distributie van geneesmiddelen. Menzis en de Alphega apotheek Zorgmakelaar geven hiermee concrete invulling aan de gedeelde visie om apotheken te betalen voor zorg. 

 
Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy