Ledenraad informeert inwoners Twente over veranderingen in de zorg

 Ledenraad Menzis informeert inwoners Twente over veranderingen in de zorg

Het komend jaar verandert er veel in hoe de zorg is georganiseerd. Die verandering roept bij veel mensen vragen op, werd duidelijk op de speciale informatieavond die onze Ledenraad gisteren hield in Enschede.

31 oktober 2014

De informatieavond werd georganiseerd door de Ledenraad van Menzis in samenwerking met veertien Twentse gemeenten, patiëntenorganisaties en zorgaanbieders. Zo’n 150 mensen die wilden weten wat de veranderingen in de zorg voor hen persoonlijk betekenen, bezochten de bijeenkomst in de Grolschveste.

De aanwezigen konden vragen stellen aan vertegenwoordigers van welzijns- en zorginstanties, gemeenten, het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport en Menzis. En ze kregen uitleg op een zorgmarkt en bij de informatiesessies 'Wegwijs in de Zorg' en 'Zorg in Wijk en Dorp'.

Nog niet op elke vraag kon al een passend antwoord worden gegeven. Begrijpelijk, volgens Wout Oosterhof (Ledenraad Menzis):

Wout Oosterhof

Ook deskundigen moeten afwachten hoe sommige dingen in de praktijk gaan uitpakken. Volgend jaar is een overgangsjaar.


Wat wij als Ledenraad van Menzis nu al wél kunnen doen, is mensen laten zien dat we er voor hen zijn en naar hen luisteren.

Informatie

Wilt u meer weten over de veranderingen in de gezondheidszorg?

De informatieavond werd als proef georganiseerd in Enschede, onder andere om te peilen hoeveel en welke vragen er leven bij onze verzekerden. De Ledenraad onderzoekt nu of het initiatief ook op andere locaties wordt herhaald. Op onze website leest u meer over de Menzis Ledenraad.

Zorgbijeenkomst Enschede
Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy