Hoe houden we samen goede zorg betaalbaar en dichtbij?

vrouw plukt appels

Nederland verandert en dat heeft ook invloed op de zorg. Bijvoorbeeld doordat mensen nu andere zorgvragen hebben. Bovendien is elke regio daarin anders. Daarom moet de zorg meebewegen met maatschappelijke veranderingen. Met aandacht voor regionale verschillen.

13 oktober 2015
Tijdens een bijeenkomst in Rhenen onderzochten onlangs ruim 150 inwoners, zorgaanbieders, gemeenten en Menzis samen wat die verandering betekent voor de zorg in de regio’s Arnhem, Gelderse Vallei en Gelders Rivierenland. En wat er in de toekomst nodig is om de zorg goed, betaalbaar en dichtbij de inwoners te houden.
  

Samen zorgen

Hun conclusie: inwoners, zorgaanbieders, gemeenten en Menzis gaan met elkaar werken aan goede en betaalbare zorg in de regio. Hun gezamenlijke ideeën daarover legden ze vast in de regionale zorgagenda.

Deze bijeenkomst werd georganiseerd door adviesbureau Caransscoop, Stichting OOGG en Menzis. Op caransscoop.nl leest u meer over de bijeenkomst en kunt u de Regionale Zorgagenda bekijken.

Kijk op caranscoop.nl

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.