EHBO-bijeenkomst in Ootmarsum en Almelo

ehbo cursus enschede

Weet u hoe u moet reageren in een noodsituatie? Bijvoorbeeld als in uw omgeving iemand een hartstilstand krijgt of zich verbrandt. Tijdens een praktische EHBO-bijeenkomst leert u hoe u eerste hulp kunt bieden en leert u een aantal ziekten herkennen.

2 november 2015
Jaarlijks worden 15.000 mensen in Nederland getroffen door een hartstilstand. Dit komt altijd onverwacht en kan overal gebeuren: thuis, op het werk of tijdens het sporten. Het kan uzelf overkomen of iemand in uw familie of vriendenkring. Als het gebeurt, is snel handelen van levensbelang.

In deze EHBO-bijeenkomst leert u onder andere wat u in zo'n situatie kunt doen. De EHBO-bijeenkomst wordt georganiseerd door ACM Opleidingen (onderdeel van het Witte Kruis) en Menzis. Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden.
 
wanneer
  • maandag 23 november: verzorgingshuis Franciscus, Ootmarsum
  • woensdag 25 november: Almelo
waar Ootmarsum en Almelo (meer informatie over de locatie volgt na uw aanmelding)
hoe laat 19:00 tot 21:00 uur
aanmelden stuur een e-mail aan: uitnodiging@menzis.nl. Vermeld hierin uw naam, datum en plaats van uw voorkeur.


Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maken we een definitief programma. Na uw aanmelding krijgt u hierover van ons zo snel mogelijk bericht.


SamenGezond

Logo Menzis SamenGezond
Bent u lid van Menzis en doet u mee met ons spaarprogramma SamenGezond? Dan krijgt voor uw deelname aan de cursus 100 SamenGezond-punten cadeau. U hoeft bij uw aanmelding voor de cursus alleen uw verzekerdennummer in te vullen.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.