Mezzo: "Menzis biedt mantelzorger ruimste aanbod vergoedingen"

vrouw verzorgt moeder

Mantelzorgers vinden bij Menzis de meest diverse en meest uitgebreide vergoedingen. Dat zegt Mezzo, de landelijke vereniging voor mantelzorgers. Mezzo baseert zich op onderzoek door de Consumentenbond.

7 december 2015

mezzo
In een artikel op mezzo.nl vergelijkt Mezzo het verzekeringsaanbod voor mantelzorgers:

Over het algemeen springt Menzis eruit omdat zij de meest uitgebreide vergoedingen biedt. Naast vervangende mantelzorg en de mantelzorgmakelaar, wordt ook een mantelzorg-arrangement door Menzis vergoed. En bieden zij de mogelijkheid voor het volgen van een mantelzorgcursus.

Lees op mezzo.nl: Wie is de beste zorgverzekeraar voor mantelzorgers?


Bekijk ook:

Vergoedingen voor mantelzorgondersteuning op consumentenbond.nl
Overzicht van alle vergoedingen op menzis.nl


Mantelzorg en Menzis

Omdat mantelzorgers goed zorgen voor een naaste, zorgt Menzis voor hen. Met een ruim en gevarieerd aanbod van vergoedingen voor onze leden. En ook als werkgever: als ambassadeur van stichting Werk&Mantelzorg zetten we ons in voor een mantelzorgvriendelijk arbeidsklimaat in Nederland.

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy