Wensen en ideeën gezocht van patiënten over zelfzorg

thuiszorg bloeddrukmeting

Hebt u een chronische aandoening en wilt u samen met zorgverleners meedenken over hoe u uw zorg zelf meer vorm kunt geven? Dan zijn de werksessies van Zelfzorg Ondersteund misschien iets voor u.

22 januari 2016

Zorgverzekeraars en zorgaanbieders willen dat een patiënt zo goed mogelijke zorg krijgt. Daarnaast hebben patiënten zelf steeds vaker een actieve rol in hun eigen zorg. Zelfzorg, noemen we dat.


Kwaliteit van leven

Wij geloven dat zelfzorg de kwaliteit van leven van chronisch zieken kan verbeteren. De stem van de patiënt is daarbij essentieel om tot goede zelfzorg te komen. Want wat maakt dat iemand begint met zelfzorg? Welke mogelijke hindernissen kom je dan tegen? En hoe kunnen zorgverleners, e-health en andere toepassingen daarbij het beste ondersteunen?

Om de wensen en ideeën van patiënten hierover in beeld te brengen, organiseert Zelfzorg Ondersteund bijeenkomsten waarop patiënten met onder andere zorgverleners daarover in gesprek gaan. In deze sessies


Waar en wanneer?

  • 21 januari, Utrecht
  • 18 februari: regio zuid*
  • 10 maart: regio noord*

* Meer informatie over de bijeenkomsten, locaties en hoe u zich aanmeldt leest u op zelfzorgondersteund.nl


zelfzorg ondersteund
In Zelfzorg Ondersteund werken patiëntenorganisaties, zorgaanbieders en zorgverzekeraars samen aan zelfzorg. Samen werken ze aan een betere toegankelijkheid van de gezondheidszorg en een hogere kwaliteit van leven voor chronisch zieke patiënten via innovatie en ondersteunde zelfzorg. U leest meer op zelfzorgondersteund.nl.
Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy