Zorg dichtbij, met en voor de inwoners van Oldenzaal

'Oldenzaal Vitaal' werkt aan gezondheid van Oldenzalers

moeder leest dochter voor

De zorg verandert en dat biedt kansen aan nieuw initiatief voor betere zorg. Zoals in Oldenzaal, waar we samen met de gemeente, huisartsen en welzijnsorganisatie Impuls werken aan verbetering van de gezondheid van de Oldenzalers: Oldenzaal Vitaal, noemen we onze samenwerking.

19 februari 2016
We beginnen onze samenwerking dit jaar met twee projecten, gericht op ouderen en op zorg in de wijk. Via deze projecten willen we de zorg zo goed mogelijk laten aansluiten bij wat Oldenzalers nodig hebben om zelf de regie te kunnen voeren over hun zorg en gezondheid. 


Goede zorg dichtbij

Om goed aan te kunnen sluiten bij de zorgvraag van Oldenzalers moeten zorgverleners, zoals de huisarts, soms ook op een andere manier werken. Er is bijvoorbeeld meer samenwerking nodig met de gemeente of met Impuls. En misschien moet er voor de inwoners van Oldenzaal zorg worden georganiseerd die dichtbij en persoonlijk, kwalitatief hoogwaardig en doelmatig is.


En wat vinden de inwoners van Oldenzaal zelf? Om dat te achterhalen, worden ze uiteraard ook betrokken bij de projecten. Ze kunnen hun ervaringen delen en suggesties doen. Zo werken ze samen met de betrokken instanties aan verbetering van hun eigen zorg en gezondheid.


Lees meer zorgnieuws uit Twente op menzis.nl/twente

Lees ook het persbericht over Oldenzaal Vitaal op oldenzaal.nl

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.