Let op: valse mail Ministerie van Volksgezondheid in omloop

Vrouw leest op tablet

Er zijn op dit moment fraudeurs actief die u zouden kunnen benaderen via een zogenaamde phishing mail. De fraudeurs vragen u om € 100 over te maken om uw zorgverzekering te behouden. Dit bericht is onjuist en niet afkomstig van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

15 maart 2016

Als u onderstaande mail krijgt, reageer dan niet op dit bericht en klik niet op de links.


 

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.