Groningse praktijkassistenten verbreden hun vakkennis

praktijkassistente

De praktijkassistent van de huisarts ziet wat afspraken tussen huisarts en Menzis praktisch betekenen voor een patiënt. Bijvoorbeeld als een patiënt iets wil weten over vergoedingen of procedures. Om hun kennis hierover te verbreden, waren Groningse praktijkassistenten voor een speciale bijscholingsbijeenkomst te gast bij Menzis.

24 maart 2016
Tijdens de bijeenkomst op 10 maart werden ruim 85 praktijkassistenten bijgepraat over onder meer ontwikkelingen in de (huisartsen-) zorg, de rol van Menzis bij het inkopen van zorg voor onze leden en hoe Menzis kan ondersteunen via zorgadvies.


Met deze nascholing van praktijkassistenten spelen we in op de behoefte die veel assistenten hebben om meer te weten over actuele en praktische zorgthema's. De bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van ondersteuningsorganisatie Elann en Menzis met als doel om de zorg aan patiënten te optimaliseren.

Vervolg

De bijeenkomst was niet alleen leerzaam voor de assistenten; ook voor Menzis leverde het waardevolle leer- en aandachtspunten op. De conclusie van de avond was dan ook dat het goed is om deze bijeenkomst een vervolg te geven.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.