Groningse praktijkassistenten verbreden hun vakkennis

praktijkassistente

De praktijkassistent van de huisarts ziet wat afspraken tussen huisarts en Menzis praktisch betekenen voor een patiënt. Bijvoorbeeld als een patiënt iets wil weten over vergoedingen of procedures. Om hun kennis hierover te verbreden, waren Groningse praktijkassistenten voor een speciale bijscholingsbijeenkomst te gast bij Menzis.

24 maart 2016
Tijdens de bijeenkomst op 10 maart werden ruim 85 praktijkassistenten bijgepraat over onder meer ontwikkelingen in de (huisartsen-) zorg, de rol van Menzis bij het inkopen van zorg voor onze leden en hoe Menzis kan ondersteunen via zorgadvies.


Met deze nascholing van praktijkassistenten spelen we in op de behoefte die veel assistenten hebben om meer te weten over actuele en praktische zorgthema's. De bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van ondersteuningsorganisatie Elann en Menzis met als doel om de zorg aan patiënten te optimaliseren.

Vervolg

De bijeenkomst was niet alleen leerzaam voor de assistenten; ook voor Menzis leverde het waardevolle leer- en aandachtspunten op. De conclusie van de avond was dan ook dat het goed is om deze bijeenkomst een vervolg te geven.

Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy