Zorginkoopbeleid 2017: vertrekpunt voor kwalitatief goede en betaalbare zorg

verpleegster en dame

Vandaag publiceert Menzis haar zorginkoopbeleid voor 2017. Elk jaar maakt Menzis afspraken met zorgaanbieders. Het inkoopbeleid geeft zorgaanbieders inzicht in wat we namens onze klanten willen bereiken.

1 april 2016
Als mensen zorg nodig hebben, is het belangrijk dat de juiste zorg op de juiste plaats wordt geleverd. Hierover maken we jaarlijks afspraken met zorgaanbieders, ook voor 2017. Voor ons draait het daarbij om de vraag hoe we goede zorg betaalbaar en beschikbaar kunnen houden.


Maar om de kwaliteit van zorg werkelijk te kunnen verbeteren en de zorgkosten te beheersen, is meer nodig dan dat zorgaanbieders en Menzis eens per jaar afspraken maken over prijs en kwaliteit, zegt Joris van Eijck (directeur Zorg, Menzis):

joris van eijck

Het is belangrijk dat we samen kijken naar het hele spectrum van zorg en gezondheid, van preventie tot en met hoogcomplexe zorg. In onze kernregio’s neemt Menzis daarom graag een actieve rol.

Menzis is een logische partner in het zorgveld die de juiste verbindingen kan leggen. We hebben overzicht over het hele spectrum van zorg en gezondheid, brengen partijen om de tafel, halen goede praktijkvoorbeelden naar boven en bieden ondersteuning.

Het Zorginkoopbeleid voor 2017 is hiervoor een belangrijk vertrekpunt.
  
Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy