Zorg in Noord-Oost Groningen, nu en in de toekomst: lees het verslag

ine scholten

Inwoners van Appingedam en Delfzijl werden onlangs op een speciale informatiebijeenkomst uitgebreid bijgepraat over de zorg in hun regio. Het verslag van die bijeenkomst kunt u nu lezen op menzis.nl.

15 juli 2016
Inwoners van Noord-Oost Groningen zien steeds meer dat de zorg in hun regio verandert. Bijvoorbeeld doordat de gemeente een steeds grotere rol heeft, er in Scheemda een nieuw ziekenhuis verrijst en doordat huisartsen in Delfzijl en Appingedam steeds meer samenwerken met andere zorgverleners.


Al die veranderingen roepen soms ook vragen op. Daarom organiseerde Menzis samen met de gemeenten Appingedam en Delfzijl, de Ommelander Ziekenhuisgroep en Zorgbelang Groningen een informatieavond.


kijken in de ambulance

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.