Zorg in Noord-Oost Groningen, nu en in de toekomst: lees het verslag

ine scholten

Inwoners van Appingedam en Delfzijl werden onlangs op een speciale informatiebijeenkomst uitgebreid bijgepraat over de zorg in hun regio. Het verslag van die bijeenkomst kunt u nu lezen op menzis.nl.

15 juli 2016
Inwoners van Noord-Oost Groningen zien steeds meer dat de zorg in hun regio verandert. Bijvoorbeeld doordat de gemeente een steeds grotere rol heeft, er in Scheemda een nieuw ziekenhuis verrijst en doordat huisartsen in Delfzijl en Appingedam steeds meer samenwerken met andere zorgverleners.


Al die veranderingen roepen soms ook vragen op. Daarom organiseerde Menzis samen met de gemeenten Appingedam en Delfzijl, de Ommelander Ziekenhuisgroep en Zorgbelang Groningen een informatieavond.


kijken in de ambulance

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy