Wat kost een behandeling in het ziekenhuis?

moeder en kind in ziekenhuis

Wat kost een knieoperatie of bezoekje aan het laboratorium om bloed te prikken? Op menzis.nl vindt u de kosten van een aantal behandelingen in het ziekenhuis en kunt u de verschillen in prijs tussen ziekenhuizen vergelijken. Zo kunt u zelf een bewuste keuze maken en weet u vooraf wat u betaalt aan eigen risico. Dat voorkomt financiële verrassingen achteraf.

17 november 2016

In het overzicht vindt u de prijzen van ziekenhuisbehandelingen die onder het eigen risico vallen. Want dit zijn de kosten die u zelf betaalt, tenzij het eigen risico voor het lopende jaar al is opgebruikt.

 

Naar het prijsoverzicht

 

U kunt zoeken op de betreffende behandeling maar ook op het ziekenhuis dat de de behandeling aanbiedt.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.