Wat kost een behandeling in het ziekenhuis?

moeder en kind in ziekenhuis

Wat kost een knieoperatie of bezoekje aan het laboratorium om bloed te prikken? Op menzis.nl vindt u de kosten van een aantal behandelingen in het ziekenhuis en kunt u de verschillen in prijs tussen ziekenhuizen vergelijken. Zo kunt u zelf een bewuste keuze maken en weet u vooraf wat u betaalt aan eigen risico. Dat voorkomt financiële verrassingen achteraf.

17 november 2016

In het overzicht vindt u de prijzen van ziekenhuisbehandelingen die onder het eigen risico vallen. Want dit zijn de kosten die u zelf betaalt, tenzij het eigen risico voor het lopende jaar al is opgebruikt.

 

Naar het prijsoverzicht

 

U kunt zoeken op de betreffende behandeling maar ook op het ziekenhuis dat de de behandeling aanbiedt.

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy