"Kies voor goede én betaalbare zorg"

In zijn blog op skipr.nl geeft Joris van Eijck (directeur Zorg, Menzis) zijn visie op hoe zorgaanbieders en zorgverzekeraars samen de kwaliteit van de zorg blijvend kunnen verbeteren.

17 maart 2017

Daarvoor is het cruciaal om de verbinding tussen zorgaanbieders en zorgverzekeraars te verstevigen, zegt Joris van Eijck:

joris van eijck

Vanuit wederzijds vertrouwen gaan we samen op zoek naar de juiste manier om klanten – of ze nu patiënt zijn of niet – waarde gerichte zorg te bieden. Vanuit wederzijds vertrouwen.

Zorg die inhoudelijke kwaliteit en gezondheid oplevert, tegen kosten op een betaalbaar niveau. Dat is voor mij geen dilemma.

Lees het blog van Joris van Eijck op skipr.nl


Waardegericht

In een interview op zorgvisie.nl gaat Joris van Eijck ook in op waardegericht zorginkopen. Volgens hem is dit 'de heilige graal om de zorg te verbeteren en betaalbaar te houden'.

Lees het interview op zorgvisie.nl

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.