Menzis publiceert inkoopbeleid per zorgsoort voor 2018

arts en patient

Vrijdag 31 maart heeft Menzis haar inkoopbeleid voor 2018 gepubliceerd. Per zorgsoort wordt specifiek beschreven hoe Menzis in samenwerking met zorgaanbieders het komende jaar betere gezondheidsuitkomsten voor haar verzekerden willen realiseren.

31 maart 2017

Ook de wijzigingen in 2018 ten opzichte van 2017, de inkoopeisen en natuurlijk de contracteerprocedure (inclusief planning) worden beschreven.

De publicatie van het inkoopbeleid  is een belangrijk, jaarlijks terugkerend moment in onze samenwerking. Het inkoopbeleid is aan de hand van onze Visie op Zorginkoop per zorgsoort uitgewerkt in afzonderlijke documenten. Het is goed te benadrukken dat de komende periode nog aanpassingen mogelijk zijn op basis van onze verzekeringsvoorwaarden, wettelijke wijzigingen of andere landelijke ontwikkelingen.

 

Webinar Zorginkoop

Menzis vindt het belangrijk om de buitenwereld zoveel mogelijk te betrekken bij haar zorginkoop. Daarom organiseert Menzis maandagavond 10 april een webinar waarin Joris van Eijck, directeur Zorg bij Menzis, in gesprek gaat over zorginkoop met Maarten van Rixtel (bestuurder zorgorganisatie Sensire) en Dianda Veldman (bestuurder Patiëntenfederatie Nederland). De definitieve aankondiging volgt nog via www.menzis.nl/zorgaanbieders.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.