Menzis publiceert inkoopbeleid per zorgsoort voor 2018

arts en patient

Vrijdag 31 maart heeft Menzis haar inkoopbeleid voor 2018 gepubliceerd. Per zorgsoort wordt specifiek beschreven hoe Menzis in samenwerking met zorgaanbieders het komende jaar betere gezondheidsuitkomsten voor haar verzekerden willen realiseren.

31 maart 2017

Ook de wijzigingen in 2018 ten opzichte van 2017, de inkoopeisen en natuurlijk de contracteerprocedure (inclusief planning) worden beschreven.

De publicatie van het inkoopbeleid  is een belangrijk, jaarlijks terugkerend moment in onze samenwerking. Het inkoopbeleid is aan de hand van onze Visie op Zorginkoop per zorgsoort uitgewerkt in afzonderlijke documenten. Het is goed te benadrukken dat de komende periode nog aanpassingen mogelijk zijn op basis van onze verzekeringsvoorwaarden, wettelijke wijzigingen of andere landelijke ontwikkelingen.

 

Webinar Zorginkoop

Menzis vindt het belangrijk om de buitenwereld zoveel mogelijk te betrekken bij haar zorginkoop. Daarom organiseert Menzis maandagavond 10 april een webinar waarin Joris van Eijck, directeur Zorg bij Menzis, in gesprek gaat over zorginkoop met Maarten van Rixtel (bestuurder zorgorganisatie Sensire) en Dianda Veldman (bestuurder Patiëntenfederatie Nederland). De definitieve aankondiging volgt nog via www.menzis.nl/zorgaanbieders.

Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy