Menzis publiceert inkoopbeleid per zorgsoort voor 2018

arts en patient

Vrijdag 31 maart heeft Menzis haar inkoopbeleid voor 2018 gepubliceerd. Per zorgsoort wordt specifiek beschreven hoe Menzis in samenwerking met zorgaanbieders het komende jaar betere gezondheidsuitkomsten voor haar verzekerden willen realiseren.

31 maart 2017

Ook de wijzigingen in 2018 ten opzichte van 2017, de inkoopeisen en natuurlijk de contracteerprocedure (inclusief planning) worden beschreven.

De publicatie van het inkoopbeleid  is een belangrijk, jaarlijks terugkerend moment in onze samenwerking. Het inkoopbeleid is aan de hand van onze Visie op Zorginkoop per zorgsoort uitgewerkt in afzonderlijke documenten. Het is goed te benadrukken dat de komende periode nog aanpassingen mogelijk zijn op basis van onze verzekeringsvoorwaarden, wettelijke wijzigingen of andere landelijke ontwikkelingen.

 

Webinar Zorginkoop

Menzis vindt het belangrijk om de buitenwereld zoveel mogelijk te betrekken bij haar zorginkoop. Daarom organiseert Menzis maandagavond 10 april een webinar waarin Joris van Eijck, directeur Zorg bij Menzis, in gesprek gaat over zorginkoop met Maarten van Rixtel (bestuurder zorgorganisatie Sensire) en Dianda Veldman (bestuurder Patiëntenfederatie Nederland). De definitieve aankondiging volgt nog via www.menzis.nl/zorgaanbieders.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.