In gesprek met Menzis over zorginkoop tijdens webinar op 10 april

overleg

Wat vindt u als zorgaanbieder van onze Visie op Zorginkoop en ons Zorginkoopbeleid 2018? We zijn benieuwd naar uw reacties, suggesties en vragen. Stuur ons uw reactie of vraag voor het webinar op maandag 10 april. Dan gaan we hierover graag verder met u in gesprek.

6 april 2017

Bij Menzis vinden we het belangrijk om de buitenwereld zoveel mogelijk te betrekken bij onze zorginkoop. Dat doen we in aanloop naar de vaststelling van het zorginkoopbeleid, door onze klanten, consumenten- en patiëntenorganisaties, organisaties voor zorgaanbieders en individuele zorgaanbieders te consulteren over onze ideeën en plannen.

 

Webinar

Vorige week publiceerden we onze Visie op Zorginkoop en het inkoopbeleid per zorgsoort. Naar aanleiding hiervan organiseren we maandag 10 april om 19:00 uur een webinar over zorginkoop.

Tijdens deze online sessie gaat Joris van Eijck (directeur Zorg) in gesprek ga met Maarten van Rixtel (bestuurder zorgorganisatie Sensire) en Dianda Veldman (bestuurder Patiëntenfederatie Nederland).

 

Wat vindt u?

Bent u zorgaanbieder en wilt u reageren op onze zorginkoop? U kunt tot en met zondag 9 april uw reactie, suggestie of vraag insturen via e-mail, zodat deze aan bod kunnen komen in het gesprek.

Meer informatie over het webinar vindt u op

menzis.nl/zorgaanbieders/webinar.

Aanmelden of registreren voor het webinar is niet nodig. Kunt u het webinar niet ‘live’ volgen of wilt u het nog eens terugkijken? Op dezelfde pagina kunt u de online sessie integraal terug kijken.

webinar zorginkoop

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy