Succesvolle deelname kinderen GO aan Bridge to Bridge

Bridge to Bridge 2017

Zondag 10 september jl. vond in Arnhem het hardloopevenement Bridge to Bridge plaats. Net als afgelopen jaar was Menzis sponsor van de 3 Engelse Mijl. Aan het hardloopevenement deden dit jaar voor het eerst kinderen mee van het project GO! (Gezond Ondeweg!).

14 september 2017

De deelnemers vanuit het GO! project zijn in de zomermaanden door middel van hardloopclinics voorbereid op het hardlopen. Deze clinics werden hen aangeboden vanuit Loopland Gelderland.

Begeleiding bij overgewicht en obesitas
GO! begeleidt kinderen (0 -19 jaar) met overgewicht en obesitas. Spin in het web is de kindergezondheidscoach die het kind en zijn ouders begeleidt voor wat betreft een gezonde leefstijl. Je ‘lekker in je vel’ voelen, gezonde voeding, bewegen en ontspanning zijn belangrijke pijlers in de behandeling. Om te zorgen dat het om een blijvende gedragsverandering gaat, duurt de begeleiding ten minste 2 jaar.

KidRuns
De kinderen vanuit GO! liepen mee met de KidsRuns. Deze wedstrijden richten zich met afstanden van 0,5, 1 en 2 Engelse mijl specifiek op kinderen van 4 t/m 14 jaar. In totaal liepen er tientallen kinderen mee vanuit GO!.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.