Vicevoorzitter Menzis en wethouder Doetinchem in gesprek over SLIMMER

"Complimenten voor de gemeente Doetinchem, die het diabetes-project SLIMMER actief inzet voor haar inwoners", zo zei Menzis-vicevoorzitter Frank Janssen afgelopen week tegen Kees Telder, wethouder van Doetinchem.

6 oktober 2017

Tijdens de jaarlijkse ZN Relatiebijeenkomst gingen de twee met elkaar in gesprek over het belang van preventie. Ze deden dit aan de hand van het SLIMMER-project. SLIMMER verbetert de leefstijl van mensen, vermindert het risico op diabetes type 2 en draagt bij aan de participatie van mensen. Dit filmpje legt het mooi uit.

Samen slimmer
Menzis heeft aan het SLIMMER-project bijgedragen door uit de eurobudgetten middelen beschikbaar te stellen. Als zorgverzekeraar nemen we onze verantwoordelijkheid als het gaat om preventie en daarom werken we samen met gemeenten aan de ontwikkeling van een preventiefundament. Hiermee gaan Menzis en gemeenten bewezen effectieve preventieve interventies structureel inbedden voor mensen met een Garantpolis. SLIMMER behoort tot die preventieve programma’s.

Meer weten over SLIMMER? Lees het hier.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.