Vicevoorzitter Menzis en wethouder Doetinchem in gesprek over SLIMMER

"Complimenten voor de gemeente Doetinchem, die het diabetes-project SLIMMER actief inzet voor haar inwoners", zo zei Menzis-vicevoorzitter Frank Janssen afgelopen week tegen Kees Telder, wethouder van Doetinchem.

6 oktober 2017

Tijdens de jaarlijkse ZN Relatiebijeenkomst gingen de twee met elkaar in gesprek over het belang van preventie. Ze deden dit aan de hand van het SLIMMER-project. SLIMMER verbetert de leefstijl van mensen, vermindert het risico op diabetes type 2 en draagt bij aan de participatie van mensen. Dit filmpje legt het mooi uit.

Samen slimmer
Menzis heeft aan het SLIMMER-project bijgedragen door uit de eurobudgetten middelen beschikbaar te stellen. Als zorgverzekeraar nemen we onze verantwoordelijkheid als het gaat om preventie en daarom werken we samen met gemeenten aan de ontwikkeling van een preventiefundament. Hiermee gaan Menzis en gemeenten bewezen effectieve preventieve interventies structureel inbedden voor mensen met een Garantpolis. SLIMMER behoort tot die preventieve programma’s.

Meer weten over SLIMMER? Lees het hier.

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy