Denk op 7 december mee voor Beter Leven met diabetes

Denk mee voor Beter Leven met Diabetes

Heb je diabetes type 2? En wil je meedenken en meebouwen aan ideeën om leven met diabetes type 2 makkelijker te maken? Of de ziekte zelfs te keren? Op 7 december organiseren we in Wageningen een creatieve dag.

14 november 2017

Op die donderdag organiseren we tussen 9.30 uur en 14.00 uur een creatieve dag om activiteiten, producten of diensten te ontwikkelen rondom Beter Leven met Diabetes. Groepen van mensen met diabetes én praktijkondersteuners (POH) gaan gezamenlijk aan het werk met de vraagstukken 'wat is het idee?', 'welk probleem lost het op?'en 'hoe werkt het?' De beste ideeën worden aan het einde van de dag aan elkaar gepresenteerd.

We zoeken 10 deelnemers met diabetes Type-2. Als u het leuk vindt om mee te werken, meld u dan aan via aling.m@menzis.nl onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer, geslacht, leeftijd en hoe lang u al diabetes type 2 hebt.

Als voorbereiding op deze dag stellen we u graag telefonisch een aantal vragen (ongeveer 25 minuten). Dat telefoongesprek plannen we samen in.


Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.