Denk op 7 december mee voor Beter Leven met diabetes

Denk mee voor Beter Leven met Diabetes

Heb je diabetes type 2? En wil je meedenken en meebouwen aan ideeën om leven met diabetes type 2 makkelijker te maken? Of de ziekte zelfs te keren? Op 7 december organiseren we in Wageningen een creatieve dag.

14 november 2017

Op die donderdag organiseren we tussen 9.30 uur en 14.00 uur een creatieve dag om activiteiten, producten of diensten te ontwikkelen rondom Beter Leven met Diabetes. Groepen van mensen met diabetes én praktijkondersteuners (POH) gaan gezamenlijk aan het werk met de vraagstukken 'wat is het idee?', 'welk probleem lost het op?'en 'hoe werkt het?' De beste ideeën worden aan het einde van de dag aan elkaar gepresenteerd.

We zoeken 10 deelnemers met diabetes Type-2. Als u het leuk vindt om mee te werken, meld u dan aan via aling.m@menzis.nl onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer, geslacht, leeftijd en hoe lang u al diabetes type 2 hebt.

Als voorbereiding op deze dag stellen we u graag telefonisch een aantal vragen (ongeveer 25 minuten). Dat telefoongesprek plannen we samen in.


Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy