Huisartsenspoedpost Groningen verhuisd

Huisartsenspoedpost Groningen

Sinds 27 november 2017 is de huisartsenspoedpost Groningen te vinden op het terrein van het Martini Ziekenhuis. Dat betekent dat iedereen die met spoed een huisarts nodig heeft in de avond en nacht of tijdens het weekend, terecht kan op de locatie bij het Martini Ziekenhuis. Op donderdag 23 november heeft commissaris van de Koning René Paas de officiële opening verricht. De spoedpost op het Damsterdiep is nu gesloten.

27 november 2017

De nieuwe huisartsenspoedpost is ruim opgezet en voldoet aan de eisen van deze tijd om u als patiënt goed te kunnen helpen. U vindt de huisartsenspoedpost naast de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis. Als volgens de huisarts vervolgonderzoek of behandeling nodig is, kunt u optimaal profiteren van de samenwerking tussen de huisartsenspoedpost en het ziekenhuis. De nieuwe spoedpost is voor iedereen in de provincie goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Gezamenlijke ingang voor spoed
Het gebouw van de huisartsenspoedpost is voortaan ook de nieuwe gezamenlijke spoedingang voor iedereen. Heeft u een afspraak op de huisartsenspoedpost van de Doktersdienst Groningen of op de Spoedeisende Hulp van het Martini Ziekenhuis? Dan kunt u per 27 november 24 uur per dag gebruikmaken van de spoedingang aan de Van Swietenlaan 2b.

Dienstapotheek
De Martini Apotheek heeft de functie van dienstapotheek. U kunt uw voorgeschreven medicatie na een bezoek aan de Martini Apotheek dus meteen meekrijgen. Tussen 22.00 uur ‘s avonds en 8.00 uur ’s ochtends kunt u deze recepten bij de balie van de huisartsenspoedpost ophalen.

“Heeft u tijdens de avond, 's nachts, in het weekend of op feestdagen met spoed een huisarts nodig? Bel 0900-9229.”

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.