Ouderenzorg in Groningen verbeteren

Nederland, en dus ook Groningen, vergrijst. De beschikbaarheid van voldoende, toegankelijke en bereikbare ouderenzorg in Groningen staat onder druk. Daarom werken we samen met zorgaanbieders en andere partners om ouderenzorg in de provincie te verbeteren én toegankelijk te houden.

30 november 2017

Menzis heeft zelf diensten op het gebied van ouderenzorg en werkt mee aan verschillende projecten voor betere ouderenzorg in de provincie Groningen.

 

Ouderenzorg

Klik voor een vergroting

 

Meer weten?

Bekijk ook:

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy