Ouderenzorg in Groningen verbeteren

Nederland, en dus ook Groningen, vergrijst. De beschikbaarheid van voldoende, toegankelijke en bereikbare ouderenzorg in Groningen staat onder druk. Daarom werken we samen met zorgaanbieders en andere partners om ouderenzorg in de provincie te verbeteren én toegankelijk te houden.

30 november 2017

Menzis heeft zelf diensten op het gebied van ouderenzorg en werkt mee aan verschillende projecten voor betere ouderenzorg in de provincie Groningen.

 

Ouderenzorg

Klik voor een vergroting

 

Meer weten?

Bekijk ook:

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.