Kerstdiner voor ouderen - komt u ook?

Kerstdiner voor ouderen

Mist u de gezelligheid rondom Kerstmis en wilt u graag een leuke avond hebben? Dan bent u van harte welkom bij ons kerstdiner op 20 december vanaf 17.30 uur in Groningen. We bieden u een avond met 3-gangen-diner, een drankje en muziek. Eet u ook een hapje mee?

4 december 2017

Aanmelden
Deelname is gratis. U kunt zich voor 10 december opgeven via kerstdiner@menzis.nl

Waar en wanneer?
Het kerstdiner vindt plaats op 20 december vanaf 17.30 uur.
U bent van harte welkom aan het Winschoterdiep 70 in Groningen (Menzis-kantoor).

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy