Kerstdiner voor ouderen - komt u ook?

Kerstdiner voor ouderen

Mist u de gezelligheid rondom Kerstmis en wilt u graag een leuke avond hebben? Dan bent u van harte welkom bij ons kerstdiner op 20 december vanaf 17.30 uur in Groningen. We bieden u een avond met 3-gangen-diner, een drankje en muziek. Eet u ook een hapje mee?

4 december 2017

Aanmelden
Deelname is gratis. U kunt zich voor 10 december opgeven via kerstdiner@menzis.nl

Waar en wanneer?
Het kerstdiner vindt plaats op 20 december vanaf 17.30 uur.
U bent van harte welkom aan het Winschoterdiep 70 in Groningen (Menzis-kantoor).

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.