Meerjarenafspraken BENU en Menzis voor goede apothekerszorg

Klant laat zich adviseren in een apotheek

Apothekersketen BENU en Menzis hebben - aan de vooravond van de feestdagen - een tweejarige overeenkomst gesloten. Daarmee is in 2018 en 2019 persoonlijke apothekerszorg van uitstekende kwaliteit verzekerd voor een half miljoen klanten.

22 december 2017

Ruimte en rust om te verbeteren
Peter Brugge, zorginkoper van Menzis: “BENU is met ruim 320 apotheken en 180 partnerapotheken de grootste keten van Nederland. Afspraken maken voor meer dan één jaar is dan ook van groot belang. Want het creëert vertrouwen, rust en ruimte binnen de keten om zich meer toe te leggen op nog betere zorg voor de patiënt.”

Meer dan medicijnuitgifte
Het meerjarencontract beslaat niet alleen afspraken over de hoeveelheid zorg die wordt verstrekt. “Er zijn ook onder meer afspraken gemaakt over geïntegreerde apothekerszorg”, licht Peter de Braal, manager Zorg BENU Apotheek, toe. “Dat gaat dus verder dan het meegeven van de juiste medicijnen aan klanten. We helpen de klant met alles rondom het medicatiegebruik, waardoor er minder complicaties ontstaan en verspilling wordt voorkomen. Er is extra aandacht voor kwetsbare patiënten. Mede dankzij de meerjarige overeenkomst kunnen we investeren in het persoonlijke klantcontact dat daarvoor nodig is.”

Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy