SamenGezond webshop weer online

Menzis heeft bij de Autoriteit Persoonsgegevens melding gemaakt van een datalek in zijn webshop.

28 december 2017

Menzis had namelijk geconstateerd dat er oneigenlijk gebruik gemaakt is van inlognamen en wachtwoorden om in te loggen. Dit heeft in negen gevallen geleid tot onterechte bestellingen. De betrokken klanten zijn inmiddels geïnformeerd. Menzis heeft direct maatregelen getroffen om vergelijkbare incidenten te voorkomen.
De webshop is inmiddels weer online na het uitvoeren van onderhoud en een beveiligingsupdate.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.