SamenGezond webshop weer online

Menzis heeft bij de Autoriteit Persoonsgegevens melding gemaakt van een datalek in zijn webshop.

28 december 2017

Menzis had namelijk geconstateerd dat er oneigenlijk gebruik gemaakt is van inlognamen en wachtwoorden om in te loggen. Dit heeft in negen gevallen geleid tot onterechte bestellingen. De betrokken klanten zijn inmiddels geïnformeerd. Menzis heeft direct maatregelen getroffen om vergelijkbare incidenten te voorkomen.
De webshop is inmiddels weer online na het uitvoeren van onderhoud en een beveiligingsupdate.

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies voor niet persoonsgerichte marketing doeleinden en voor social media toepassingen. Door op "ik ga akkoord" te klikken geeft u Menzis toestemming voor het gebruik. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in  onze cookiepolicy.