Exclusieve opening van 4 Mijl voor Menzis SamenGezond deelnemers

4Mijl Groningen

Op donderdag 24 mei 2018 start de inschrijving voor de 4 Mijl van Groningen. De 32e editie van dit traditionele loopfeest is op zondag 14 oktober 2018. Speciaal voor verzekerden van Menzis, hoofdsponsor van de 4 Mijl, opent de inschrijving een week eerder.

14 mei 2018

Menzis SamenGezond
Met SamenGezond stimuleert Menzis om gezonder te leven. Deelnemers worden beloond voor hun gezonde activiteiten door middel van interessante kortingen, leuke producten of uitjes. Speciaal voor Menzis, als hoofdsponsor van de 4 Mijl, gaat de inschrijving voor duizend Menzis verzekerden die deelnemen aan SamenGezond eerder open. De inschrijving opent op donderdag 17 mei 2018 om 17.00 uur.

Tegen inlevering van 500 SamenGezond-punten kunnen de deelnemers zich inschrijven met € 5 korting via samengezond.nl/4mijl.

De 4 Mijl bestaat uit de Recreantenloop, Wedstrijdloop, Bedrijvenloop, Jeugdloop powered by GasTerra voor scholen en verenigingen en de Charity Run speciaal voor het goede doel. De Bedrijvenloop is ook dit jaar opgesplitst in een Bedrijven Recreanten- en Wedstrijdloop. Aan deze editie kunnen 23.000 deelnemers meedoen.

Doe de 4 Mijl anders
Op zaterdagavond 13 oktober 2018 vindt de 8e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra plaats. Het betreft exact hetzelfde parcours, maar dan op een alternatieve wijze zoals op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. De inschrijving hiervoor opent op donderdag24 mei 2018.


Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.