Kids United in actie tijdens FC Groningen-Ajax

In april stond de uitverkochte wedstrijd FC Groningen-Ajax in het teken van Kids United. In een uitverkocht Noordlease Stadion waren diverse activiteiten georganiseerd om geld op te halen voor Kids United.

25 juni 2018

Kids United en FC Groningen
De ouders van Sandro richtten in 2003 Kids United op omdat hun zoon vanwege zijn beperking bij geen enkele voetbalvereniging in Groningen terecht kon. In 2011 werd Kids United, mede dankzij de bemiddeling van Menzis, geadopteerd door FC Groningen. FC Groningen was hiermee de eerste betaald voetbalorganisatie met een eigen G-voetbalteam. Inmiddels hebben ook ADO, Ajax, NAC en Roda JC een soortgelijke variant hierop. Omdat we het belangrijk vinden dat alle kinderen kunnen sporten, steunt Menzis Kids United.

Contributievrij dankzij acties
Kids United is een contributievrije voetbalvereniging voor kinderen (vanaf 6 jaar) met een beperking. Rondom de wedstrijd FC Groningen-Ajax werden diverse activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor Kids United. Rondom en in het stadion werd gecollecteerd wat uiteindelijk resulteerde in een opbrengst van € 4.348. Daarnaast mochten de kinderen in de line-up met de spelers mee het veld op, werd er gewapperd met het grote FC Groningen shirt op de middenstip en mochten de kinderen in de rust de shoot-out verzorgen.

Een fantastische middag voor de kids. Bekijk hier de beelden.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.