Loop jij de 4 Mijl van Groningen? Inschrijven kan nog tot 31 augustus

Op zondag 14 oktober vindt in Groningen de 32e editie van de 4 Mijl van Groningen plaats. Deze editie is nog niet uitverkocht en je hebt nog slechts één week om je in te schrijven voor één van de onderdelen.

24 augustus 2018

Verschillende looponderdelen
De 4 Mijl van Groningen bestaat uit de Recreantenloop, Wedstrijdloop, Bedrijvenloop, Jeugdloop powered by GasTerra (voor scholen en verenigingen) en de Charity Run (speciaal voor het goede doel).

Menzis SamenGezond deelnemers
Met Menzis SamenGezond stimuleert Menzis om gezonder te leven. DDoor deel te nemen aan Menzis SamenGezond worden mensen beloond voor hun gezonde activiteiten in de vorm van interessante kortingen, leuke producten of uitjes. SamenGezond deelnemers kunnen zich tegen inlevering van 500 SamenGezond-punten met € 5 korting inschrijven voor de 4 Mijl van Groningen via samengezond.nl/4mijl

Er zijn nog enkele startbewijzen beschikbaar met korting. Deze actie loopt nog tot eind augustus, wees er dus snel bij!

Nadere informatie
Meer informatie over deelname of over het evenement vind je op:

https://www.4mijl.nl

Bedrijven- en Recreantenloop
Inschrijven voor de bedrijvenloop en de recreantenloop kan nog tot 5 september.

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy