Menzis Nationaal Jeugd Tennis Kampioenschappen

Van 6 tot 13 augustus jl. vonden in Hilversum de Menzis Nationale Jeugd Kampioenschappen (NJK) plaats. In verschillende categorieën kwamen maar liefst 366 tennistalenten in actie.

27 augustus 2018

Toekomstig toptalent
Tijdens de Menzis NJK streden de beste jeugdspelers van Nederland een week lang om de nationale enkel- en dubbelspeltitels. Er waren titels te verdelen in verschillende categorïeëen t/m 12, 14, 16 en 18 jaar. Onder de talentvolle jongens en meisjes waarschijnlijk ook de toekomstige vertegenwoordigers van het Nederlandse toptennis. Topspelers als Thiemo de Bakker, Robin Haase, Arantxa Rus en Richel Hogenkamp wisten eerder de nationale titel op de NJK te bereiken.
Menzis jeugdpartner van de KNLTB
Menzis is sinds 2014 jeugdpartner van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). Samen zetten we ons in om meer kinderen te laten sporten. Samen met de KNLTB willen we jaarlijks 10.000 kinderen structureel aan het tennissen krijgen. Daarvoor hebben we het programma Tenniskids@school ontwikkeld dat de doorstroom van schooltennis naar de lokale tennisverenigingen stimuleert. Lees meer over: Menzis jeugdpartner van de KNLTB

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.