De Menzis Singelloop Aftermovie

In Enschede vond 9 september de Menzis Singelloop plaats; een loop over 5 Engelse Mijlen (ongeveer 8 km). De 21e editie van de Menzis Singelloop was een waar hardloopfeest voor deelnemers én supporters. Bijna 3.500 deelnemers stonden aan de start van de verschillende afstanden.

11 september 2018

 

 

De snelsten
Kim Ruell (uit België) slaagde er in zijn titel te verdedigen; hij finishte in 25:03 minuten. Bij de dames ging de zege naar Mariska Dute; met 28:11 minuten was zij verreweg de snelste.

 

Singelloop 2.0

De organiserende Enschedese Atletiekvereniging AC.TION had dit jaar een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Zo was het aantal muziekpunten verdubbeld en waren er veel meer activiteiten in het Volkspark. Marc Woesthuis, voorzitter van de Menzis Singelloop Enschede: "Iedereen in Enschede en omgeving kent wel iemand die vandaag aan de start stond: een vriend, vriendin, collega, oom of tante. Langs alle singels stonden supporters om hun held aan te moedigen en om hen in het Volkspark over de finish te juichen. Door het aantal muziekpunten te verdubbelen en de food court en activiteiten in het Volkspark uit te breiden, hebben we laten zien dat we er met z’n allen een echt hardloopfeestje van kunnen maken. We wilden extra beleving toevoegen aan het evenement, dat is gelukt”.

 

Uitslagen
Alle uitslagen en andere informatie vind je op singelloop-enschede.nl

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.