De Menzis Singelloop Aftermovie

In Enschede vond 9 september de Menzis Singelloop plaats; een loop over 5 Engelse Mijlen (ongeveer 8 km). De 21e editie van de Menzis Singelloop was een waar hardloopfeest voor deelnemers én supporters. Bijna 3.500 deelnemers stonden aan de start van de verschillende afstanden.

11 september 2018

 

 

De snelsten
Kim Ruell (uit België) slaagde er in zijn titel te verdedigen; hij finishte in 25:03 minuten. Bij de dames ging de zege naar Mariska Dute; met 28:11 minuten was zij verreweg de snelste.

 

Singelloop 2.0

De organiserende Enschedese Atletiekvereniging AC.TION had dit jaar een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Zo was het aantal muziekpunten verdubbeld en waren er veel meer activiteiten in het Volkspark. Marc Woesthuis, voorzitter van de Menzis Singelloop Enschede: "Iedereen in Enschede en omgeving kent wel iemand die vandaag aan de start stond: een vriend, vriendin, collega, oom of tante. Langs alle singels stonden supporters om hun held aan te moedigen en om hen in het Volkspark over de finish te juichen. Door het aantal muziekpunten te verdubbelen en de food court en activiteiten in het Volkspark uit te breiden, hebben we laten zien dat we er met z’n allen een echt hardloopfeestje van kunnen maken. We wilden extra beleving toevoegen aan het evenement, dat is gelukt”.

 

Uitslagen
Alle uitslagen en andere informatie vind je op singelloop-enschede.nl

Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy