Bijna 5.000 mensen in beweging tijdens Bridge to Bridge

Bijna 5.000 hardlopers, wheelers, handbikers en blind-runners hebben zondag 9 september in goede weersomstandigheden meegedaan aan de 33e editie van de Bridge to Bridge in Arnhem. Het evenement werd in 1984 voor het eerst is georganiseerd, 40 jaar na de Slag om Arnhem.

13 september 2018

Route
Het startschot voor de 10 Engelse Mijl klonk rond 12.00 uur op de wereldberoemde John Frostbrug. Burgemeester Marcouch verrichte deze officiële plechtigheid, nadat de deelnemers een indrukwekkende intro hadden beluisterd over de helden van 1944. Vanaf de John Frostbrug voerde het parcours de deelnemers zuidwaarts langs de Rijn en door natuurgebied Meinerswijk. De finish lag net voor het stadhuis, nadat men voor de tweede maal de John Frostbrug had geslecht.

Diverse afstanden
In de ochtend deden ruim 1.000 kinderen mee aan de KidsRuns. In de middag kon men nog meedoen aan de 10KM en de Menzis 5KM. Naast het finishgebied waren tal van side-events georganiseerd, zoals een tokkelbaan, een klimwand, meerijden in oude legervoertuigen, live muziek, sport en spellen en een springkussen. Kortom, een gezellige dag!

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.