Mis het niet: bruisend Groningen tijdens 4 Mijl en 4Mijl4You

Groningen ademt dit weekend sport en Menzis, tijdens het populaire hardloopevenement de 4 Mijl van Groningen en de alternatieve tegenhanger de 4Mijl4You. Menzis is als partner aan beide evenementen verbonden.

11 oktober 2018

Menzis 4Mijl4You
Zaterdagavond 13 oktober staat in het teken van de 4Mijl4You. Van 20.15 uur tot 22.00 uur legt een recordaantal van bijna 2.000 deelnemers 6,437 kilometer af; van Haren naar Groningen. Dat doen zij niet hardlopend, maar bijvoorbeeld fietsend, wandelend, skeelerend, met een rolstoel of kinderwagen. De 4Mijl4You wordt dit jaar voor de achtste keer wordt georganiseerd en Menzis is er, als sponsor, al vanaf het begin bij betrokken. Vanuit onze organisatie doen medewerkers mee, Kids United deelnemers met hun begeleiders) en Special Heroes deelnemers.

Menzis 4 Mijl van Groningen
Op zondag 14 oktober gaat de 32e editie van de 4 Mijl van Groningen van start. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur rennen 23.000 hardlopers over hetzelfde parcours als van de 4Mijl4You. Zij nemen deel aan de Wedstrijdloop, Bedrijvenloop, Recreantenloop, Jeugdloop of Charity Run. Daarbij worden ze van start tot finish aangemoedigd door zo’n 100.000 supporters. Voor het twaalfde jaar op rij is Menzis hoofdsponsor van de 4 Mijl. Maar we sponsoren niet alleen, maar ook doen onze medewerkers actief mee. Daarnaast doen kinderen mee vanuit Stichting Kinderopvang Stad Groningen SKSG en het Groningse sport- en leefstijlproject Bslim.

Goede voorbereiding, halve werk
In aanloop naar beide events hebben we deelnemers geholpen om verantwoord aan de start te staan. Zo hebben we clinics georganiseerd voor kinderen van Bslim, SKSG, Kids United en Special Heroes.

SamenGezond
Menzis biedt het programma SamenGezond aan. SamenGezond is een online gezondheidsprogramma met bijbehorende app. Het is een gezond steuntje in de rug, dat helpt om het maximale uit uw leven te kunnen halen met behulp van een online coach, tips, blogs en uitdagingen. De SamenGezond-deelnemers aan de 4Mijl4You en de4 Mijl versterken hiermee hun leefkracht en worden daarom beloond met 200 SamenGezond-punten. Daarnaast hadden we een earlybird-actie: 750 SamenGezond-deelnemers konden tegen inlevering van 500 punten met voorrang een startbewijs met korting reserveren.

Meer weten?
Check de websites van de 4 Mijl van Groningen en de 4Mijl4You.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.