Terugblik op het Menzis ADO Den Haag G-toernooi

Op woensdag 3 oktober vond in het ADO Den Haag Cars Jeans Stadion de vijfde editie van het jaarlijkse G-toernooi plaats. In totaal streden 8 teams om de bokaal.

12 oktober 2018

Alle deelnemende teams krijgen twee of drie selectiespelers van ADO Den Haag toegewezen. Deze spelers zorgen voor een stukje coaching, af en toe een leuke actie, maar ze mogen niet scoren! In totaal streden acht teams om de winst. Na een gezellig sportieve middag met spannende wedstrijden bleek PGS Vogel uit Den Haag de sterkste ploeg.

Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij
Menzis is partner van ADO Den Haag in de Maatschappij. Het Menzis ADO Den Haag G-toernooi is één van de vele projecten waarmee Menzis zich samen met stichting ADO Den Haag in de Maatschappij zich bezighoudt. Andere projecten die georganiseerd worden zijn geRAAKt, VO Voetbal League, Bewegen tegen kanker, OldStars (Walking Football) en ADO-fit.

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy