Manager Corporate Communicatie, Monique Poesse, vertrekt

Na twee waardevolle jaren waarin Monique Poesse zich met veel plezier en toewijding heeft ingezet als Manager Corporate Communicatie en lid van de directieraad, heeft zij besloten een vervolgstap te maken.

10 december 2018

Monique zal nog tot 1 maart haar managementtaken blijven uitvoeren, waarna zij zich zal oriënteren op een volgende opdracht.

Poesse heeft een cruciale rol gespeeld om de afdeling Corporate Communicatie na een moeilijke periode weer op te bouwen tot een sterk team in het hart van de tactische en strategische communicatie van Menzis. Samen met het team heeft zij een stevige bijdrage geleverd aan het bekrachtigen van de positie van Menzis in de branche.

Sterk team

Poesse: “Ik kijk terug op twee geweldige maar ook intensieve jaren waarin ik bovenal mijn drive en betrokkenheid heb kunnen inzetten om de afdeling Corporate Communicatie met al haar disciplines op te bouwen, te versterken en te managen. Hier ligt mijn hart en expertise en dat wil ik graag blijven inzetten bij toekomstige opdrachtgevers. Ik ben de uitdaging bij Menzis twee jaar geleden met veel plezier aangegaan en heb tevens zeer veel geleerd van mijn rol als Directieraadslid. Ik ben trots op waar de afdeling nu staat en heb er alle vertrouwen in dat het team samen met alle collega’s verder invulling gaat geven aan de ambities van Menzis. De komende periode ga ik mij focussen op een nieuwe uitdaging. Ik wil collega’s en relaties bedanken voor de fijne samenwerking en mooie ontmoetingen.”

Samenspel

Ruben Wenselaar, bestuursvoorzitter van Menzis: “Monique is een manager met oog voor het samenspel tussen individuen en hun onderlinge rol binnen een afdeling. We vertrouwen er op dat ze die kwaliteiten ook bij een volgende opdrachtgever te gelde kan maken. We wensen haar veel succes.”
Tot haar vertrek per 1 maart blijft Poesse in functie als manager en zal zij aanspreekpunt blijven voor Corporate Communicatie. De Raad van Bestuur beraadt zich de komende periode over de opvolging.

 

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.