Geef een stem aan onze verzekerden in de Ledenraad

Ledenraad Menzis

Vanaf januari 2020 komt er een aantal plaatsen vrij in de Ledenraad van Menzis. Bent u verzekerd bij Menzis en wilt u een stem geven aan ál onze verzekerden? Stel u dan kandidaat.

18 april 2019

De Ledenraad is ons hoogste orgaan. Het is een groep mensen die de verzekerden van Menzis vertegenwoordigt en mede onze koers bepaalt. Bijvoorbeeld door de missie, visie, strategie en het beleid van Menzis te toetsen in de praktijk. Door te adviseren over de beleidskeuzes die we maken. En door betrokken te zijn bij belangrijke onderwerpen als de jaarrekeningen, statutenwijzigingen, fusies en benoeming van de leden van onze Raad van Commissarissen.

Aanmelden doet u zo
Denkt u ook met ons mee? U meldt zich aan via deze website. Meer informatie over onze Ledenraad vindt u hier.

Meer informatie
Nog vragen? Neemt u dan contact op met Mariëlle Hendriks, contactpersoon Ledenraad:

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy